Serveis

Reunions, convencions i més, en el seu hotel rural al Montseny.
Ens adaptem a cadascuna de les seves necessitats.

L’Hotel Ripoll ofereix a les empreses la seva sala de reunions amb el confort del petit hotel familiar rural i la qüalitat del seu restaurant de cuina catalana.

Capacitat de la sala (42 m²):
• Teatre: 50 pax
• Aula: 24 pax
• Banquet: 28 pax
• Cocktail: 35 pax

Aula Sala de reunions per a 24 persones.

Podem organitzar-li conjuntament amb les empreses d’activitats del poble un programa per als acompanyants: visites guiades 4×4 amb senderisme, rutes de bosc i aigua, visita al Museu Guilleries, … o facilitar-li l’organització d’activitats lúdiques o esportives (golf, cicloturisme, vol en globus,  …).

També hi ha la possibilitat d’activar l’esperit de grup amb un programa especial del Parc “La Selva de l’Aventura” on els equips descobreixen diferents reptes en el recorregut. Força, habilitat, velocitat, lògica, cultura i cohesió entre l’equip seran sol·licitades una a una per superar les proves.

El plaer de la celebració
Entre els familiars, els companys de feina o els amics

Per a les celebracions familiars, d’empresa i d’amics, posem a la seva disposició el nostre servei de restaurant amb una oferta especial per a celebracions, on suggerim una àmplia carta de plats a base d’aperitius, entrants, peix i marisc de la costa, carns de qualitat i postres fets a casa. Tot això, completat amb els vins i caves dels millors cellers.
Per a què la celebració sigui rodona, li oferim una sala privada o bé un espai reservat en el nostre restaurant.

Menjador privat per a petites celebracions.